Overslaan naar inhoud
Ovum warmtepompen_lucht_warmtepompen_geothermie_warmte " Nieuws " Ovum Expert Opleiding

Ovum Expert Opleiding

Gelukkig voor ons zijn onze systemen erg populair. Het is echter erg belangrijk voor ons dat onze talrijke verkooppartners ook de juiste kennis hebben over onze warmtepompen. Daarom hebben we dit altijd in eigen hand genomen en organiseren we regelmatig trainingen in onze vestiging in Tirol.

Eind maart vond de eerste van in totaal vier trainingen, verdeeld over twee maanden, plaats. Omdat de vraag enorm is toegenomen sinds de release van onze nieuwe ACP-serie, hebben we het contingent verhoogd naar 40 deelnemers per training. Dit betekent dat eind mei in totaal 160 vakmensen van ongeveer 60 installatiebedrijven geïnformeerd zullen zijn over onze systemen en opgeleid zullen zijn tot Ovum experts.

Hier volgt een klein overzicht van onze trainingen:

Begin mei verwelkomden we ook onze basispartners. 1,5 dag intensief trainen en praten.

Maar voor ons hoort "plezier" er altijd bij, want zoals we allemaal weten, komen daar de beste ideeën vandaan. Samen met onze basispartners zijn we naar de Wildbichl Alm gegaan, waar we ervaringen hebben uitgewisseld en leuke gesprekken hebben gevoerd in een gezellige sfeer en met lekker eten.

We zijn blij dat we met zulke uitstekende experts kunnen samenwerken en kijken er nu al naar uit om onze kennis op de volgende trainingsdata door te geven.

Als het om training gaat, willen we natuurlijk altijd Hotel Andres Hofer bedanken.

WordPress cookie-plugin door Real Cookie Banner