Overslaan naar inhoud
Ovum warmtepompen_lucht_warmtepompen_geothermie_warmte " Nieuws"EHPA-keurmerk voor de ACP-serie

EHPA-keurmerk voor de ACP-serie

In de afgelopen maanden heeft onze ACP-serie al maanden met zijn uitstekende efficiëntie, fluisterstille werking en het geavanceerde totaalsysteem. Maar nu heeft de OVUM AirCube ACP weer een nieuwe mijlpaal bereikt.

Onze nieuwe warmtepompserie heeft onlangs het EHPA-keurmerk gekregen en mag zich daarmee tot de beste ter wereld blijven rekenen.

Wat is het EHPA-keurmerk?

Het EHPA-kwaliteitslabel waarborgt op duurzame wijze de kwaliteit van warmtepompen op de gehele Europese markt. Om in aanmerking te komen voor dit kwaliteitskeurmerk moeten warmtepompen voldoen aan technische, plannings- en ook servicespecifieke richtlijnen. Natuurlijk spelen het rendement en de bedrijfszekerheid van de warmtepomp hierbij ook een grote rol.

Onze ACP-serie wist op deze gebieden te overtuigen en kan nu eindelijk worden opgenomen in de databases van verschillende financieringsinstanties. Over een paar weken zullen we onder andere te vinden zijn in de BAFA- en GET-databases en daarmee de concurrentie een stap voor zijn.

In deze zin willen we ons hele team nogmaals bedanken voor hun geweldige werk tijdens de intensieve ontwikkelingsfase, maar ook voor de tijd sinds de lancering van de ACP-serie - samen zijn we wereldkampioenen in warmtepompen.

Cookie Toestemming met echte Cookie Banner